Zakelijk

+32 3 284 56 15

ZAKELIJK WATERSPORTEN

 

Huh?

Ja, dat dachten wij ook! Maar toch is het als (semi)-professioneel watersporter niet onbelangrijk er rekening mee te houden. We spreken tenslotte over grote budgetten, en daar moet u dan ook het maximum zien uit te halen. Want elke euro telt. Daarom doen we er alles aan om vanuit een zakelijk perspectief jouw watersportbeleving te ondersteunen.

LOGISTIEK

 

De auto voltanken en inladen! Dat kunnen we natuurlijk niet voor jou doen als je een wedstrijd gaat varen. Maar zorgen dat je inschrijving gebeurd is, dat je genoeg koolydrathen hebt, dat je al je spullen op locatie krijgt, dat je vliegtickets geboekt zijn. Als het moet mailen we je zelfs je boarding pass.

AANKOOP

 

Het leven van een watersporter is al duur genoeg. Hoewel me met veel plezier sponsporing bespreken met al jouw leveranciers, soms lukt het gewoon niet. Maar dan gooien we graag de behoeften van een hoop zeilers bij mekaar, en onderhandelen we voor jullie allemaal!

FINANCIEEL

 

Budgetten beheren? Ioeuw! Dat horen we wel vaker! Je bent sporter en wilt focussen op de sporter. En dat willen wij ook! Dat je je kan bezighouden met je sport, en wij met je portemonne. Ieder z'n specialisatie!

Copyright @ All Rights Reserved