Individuele sponsoring

+32 3 284 56 15

SPONSORING

 

Als je de top wil bereiken zijn sponsors onmisbaar. Maar als individuele sporter oh zo moeilijk te vinden. Je wordt opgelijnd met tientallen of soms honderden anderen en moet jezelf verdedigen. En om net dat te doen, heb je het beste materiaal nodig.

En daar komen wij in 'the picture'. Wij gaan zorgen dat jij eruit springt. We praten met je coach, je ouders, groeperen wat je nodig hebt en kijken hoe we je kunnen helpen. En vaak zijn dat 'gewoon' drie grote factoren.

NATURA

 

Materiaal kost geld. Voor jou én voor de fabrikant. Maar heel wat minder. Dat kan gaan van zeilschoenen tot een trailer tot een vliegticket tot een auto. Afhankelijk van jouw noden praten wij met onze partners.

We gaan kijken hoe we tussen jullie objectief een brug kunnen bouwen, en gaan daar mee aan de slag.

NAAMSPONSORS

 

Soms wil een sponsor gewoon graag z'n naam aan jouw prestaties koppelen. Hou er rekening mee dat dit als beginnend sporter heel erg moeilijk is. Je moet je naam nog maken in de sport, en dus kijken sponsors graag even de kat uit de boom.

CROWDFUNDING

 

Vaak willen mensen gewoon hun klein steentje bijdragen. En vergeet nooit dat veel kleintjes één groot maken.

We helpen je vrienden en familie te overtuigen, en zorgen dat je een makkelijk en werkbaar platform krijgt om het hen zo makkelijk mogelijk te maken.

EN PRAKTISCH?

KISS!

Keep It Short & Simple!

 

Daar gaan we altijd vanuit. We willen het vooral alle partijen zo makkelijk mogelijk maken. Daarom werken we altijd op dezelfde manier. Een formule die zo eenvoudig is als ze groot is, en even goed werkt als je kan verwachten.

 

1. We openen een zakelijke rekening op naam van de vennootschap. Deze (KBC) rekening krijgt als roepnaam de naam van jullie project. Bijvoorbeeld: "A&L Sailing Team WC China"

2. We stellen samen een percentage (meestal 10% + BTW) commissie vast.

3. We zorgen voor alle demomateriaal om van de campagne een succes te maken, en contacteren onze partners om hen te overtuigen.

4. Op vooraf bepaalde tijdstippen wordt door ons een rekeningafschrift van KBC Bank doorgestuurd. Zo zie je niet alleen wat er gestort is, maar ook door wie. We kunnen ons perfect voorstellen dat je oma graag even een bedankje wil sturen.

5. Op datzelfde moment wordt het deel van de fondsen dat afgesproken is op jouw rekening overgemaakt.

 

Simpel, toch?

Copyright @ All Rights Reserved