Social Media

+32 3 284 56 15

SOCIAL MEDIA

 

Posten, liken, sharen. Begrippen die jullie vast niet meer vreemd zijn.

Maar wat doe je daar nu mee? Hoe brengt dat je project verder? Als je weet dat er 7 miljoen actieve Facebook gebruikers zijn in België alleen al, hoe komt het dan dat onze kersverse pagina maar 3 likes krijgt op een foto en het buurmeisje 782 op die van haar hond? Al die vragen geven wij u met plezier een antwoord op. En meer nog :) We helpen u om uw slaagkansen aanzienlijk te verhogen!

VISUEEL

 

Leuke foto! Maar geen likes.

Aan de hand van onze Adobe CC ervaring maken we van uw beelden, vast en bewegend, een nieuwe ervaring. We triggeren de punten waar uw volgers gevoelig aan zijn, en helpen daarmee uw populariteit omhoog. Een omslagvideo bijvoorbeeld. Daar al aan gedacht?

TEKST

 

In een leven dat steeds vluchtiger gaat is compact uitleg geven cruciaal op social media. We (her)schrijven uw teksten, gelinkt aan het juiste beeldmateriaal, en zorgen dat de zichtbaarheid van uw pagina omhoog gaat op een nuttige manier.

HARFANG+ HAS CONTROL

 

Gewoon géén zin om er zelf over na te denken? Dat kan natuurlijk ook. In deze formule nemen wij het volledige beheer, mits 100% transparantie, van u over. Als het moet tot de privé berichten toe!

Zorgeloos posten dus!

EN PRAKTISCH?

Whatever you want!

 

Hoewel controle op het web anno 2017 heel vergankelijk is, blijft de klant koning bij ons. U vraagt wij draaien. Maar dat betekent ook dat we liefst op maat werken. Omdat elke watersporter anders is. Maar Sociale Media om Sociale Media, daar zijn er al genoeg voor. Wij gaan daar anders mee om.

Bij ons staan doelstellingen centraal. U bepaalt wat het nut is van uw accounts, en wat u daarmee wil bereiken. Meestal (bijna altijd) werken we dus gewoon in de 'no cure no pay' formule zoals bij het sponsoring verhaal. Want likes voor likes, dat is voor je privé pagina, nietwaar?

 

Copyright @ All Rights Reserved