Sponsoring voor clubs & coaches

+32 3 284 56 15

SPONSORING

 

Natuurlijk zijn jullie watersporters absolute wereldtop! Misschien in wording, maar zo is iedereen ooit begonnen. De enige vraag is: hoe slaag je erin om, tussen honderden andere sporters, net dat verschil te maken? And that's where we come in! De eerste stap is altijd samen zitten met jou en je team. We willen graag weten voor wie we aan de slag gaan, en kijken hoe we jullie sterke kanten kunnen inzetten. En dan gaan we aan de slag!

NATURA

 

Geef toe! Als coach of club vind je het best "lit" dat al jouw kanjers met dezelfde jas op de foto's staan! Of als jullie met een dikke auto(bus) naar locatie kunnen.

Wij ook! En daarom gebruiken we ons enorm breed netwerk om dat voor mekaar te krijgen. Dan kunnen jullie rustig training geven!

NAAMSPONSORS

 

Soms wil een sponsor gewoon graag z'n naam aan de prestaties van jouw sporters koppelen. Sponsoring voor een groep is vaak nog moeilijker dan één zeiler of surfer. Wij kijken hoe een sponsor uit jouw team net iets meer kan halen, in groepsverband.

CROWDFUNDING

 

Heel je team mag naar het EK! Jeuj! En wat nu? Familie en vrienden willen graag helpen, maar we zijn een team, geen zeven individuele zeilers. Wij zorgen dat je crowdfunding eerlijk en praktisch verloopt.

EN PRAKTISCH?

KISS!

Keep It Short & Simple!

 

Daar gaan we altijd vanuit. We willen het vooral alle partijen zo makkelijk mogelijk maken. Daarom werken we altijd op dezelfde manier. Een formule die zo eenvoudig is als ze groot is, en even goed werkt als je kan verwachten.

 

1. We openen een zakelijke rekening op naar van de vennootschap. Deze (KBC) rekening krijgt als roepnaam de naam van jullie project. Bijvoorbeeld: "A&L Sailing Team WC China"

2. We stellen samen een percentage (meestal 10% + BTW) commissie vast.

3. We zorgen voor alle demomateriaal om van de campagne een succes te maken, en contacteren onze partners om hen te overtuigen.

4. Op vooraf bepaalde tijdstippen wordt door ons een rekeningafschrift van KBC Bank doorgestuurd. Zo zie je niet alleen wat er gestort is, maar ook door wie. We kunnen ons perfect voorstellen dat je oma graag even een bedankje wil sturen.

5. Op datzelfde moment wordt het deel van de fondsen dat afgesproken is op jouw rekening overgemaakt.

 

Simpel, toch?

Copyright @ All Rights Reserved