Events

+32 3 284 56 15

EVENTS

 

"Proficiat Jos! Jullie mogen volgend jaar ons OBK organiseren" gevolgd door een schouderklop. Nope! Dat gaan we niet doen. Of je nu een klasse-organisatie of een club of een coach bent, we staan je in elke stap bij.

ONDERHANDELINGEN

 

Jep! We leven voor de sport. Wij allemaal. Maar we laten ons soms vangen. Goede afspraken maken goede vrienden en wij zetten met plezier alle partijen graag terug met de voeten op de grond. We komen me naar de vergaderingen, en zorgen dat alle verantwoordelijkheden duidelijk afgelijnd en verdeeld zijn.

LOGISTIEK

 

Is er een vergunning voor al die Nederlandse Campers? Waar en wanneer mogen we launchen? Is er zoet water om de motoren te spoelen? Aan de hand van een handige checklist controleren we of alles goed voorbereid is, zodat elke deelnemer ten volle kan genieten en focussen op de sport.

FINANCIEEL

 

Alweer? Jep, alweer, money makes the world go round! We nemen het budget onder de loep. Zorgen dat er geen 'vrijwilligers' met zakjes vol euro's gaan lopen en de deelnemers waar voor hun geld krijgen. Omdat het nu eenmaal allemaal al geld genoeg kost.

Copyright @ All Rights Reserved