Marketing

+32 3 284 56 15

COPYWRITING

 

Je boodschap overbrengen in 120 tekens. Dat is een kunst. Die wij beheren. Aandacht vasthouden is de boodschap, en waar vroeger tekst cruciaal was is de trend om als copywriter zo weinig mogelijk woorden te gebruiken in geval van marketing.

DIGITAL MARKETING

 

Ja hoor! Wij zijn heel aanwezig online. We hebben een website én een email adres. Nee, scoren op Google niet. Maar is dat echt nodig? JA! Dat is nog steeds écht nodig, ook al heb je een Facebook pagina!

We helpen je de juiste Google Ad te maken, de juiste banner te ontwerpen voor een gesponsorde site of pimpen je website.

MARKETING

 

Easy, right? A quick advert for Yachting World, a free website. Quickly a Google Ad and done. Unfortunately today it’s a bit less easy to stand out as a company. With years of marketing experience we advise you every step of the way!

CLASSICAL MARKETING

 

Gedrukte media, folders, een catalogus. Kortom, alles wat een nieuw jasje krijgt met de trends maar nog steeds dezelfde basis heeft als decennia geleden: opvallen tussen al de rest van het drukwerk. Out of the box thinking is hier cruciaal. En dat doen we niet alleen ontzettend graag. We zijn er best goed in, al zeggen we het zelf.

Copyright @ All Rights Reserved